DEN TIONDE MANNEN Rotating Header Image

Pestopasta till lunch

dscn4277Så var vi igång med båten, här kommer resten av ligan ner med lunch till den hårdast arbetande kaptenen i universum (Solo undantagen), nu låter det kanske i era öron som skryt, men betänk då detta, nr 3 beräknas komma 21 juni, den 24:e seglar vi iväg på semester, innan dess ska båten vårrustas, värmare monteras (den vart försenad, eftersom jag satte in ett batteribanksövervakningsinstrument först), båten sjösättas, riggas och packas så att vi är redo för avfärd.
Hemma ska det läggas nytt tak i form av shingel, puttsen har släppt på ena sidan av huset, så det ska repareras, vidare vill barnen ha en trädkoja 4 meter upp i en tall med linbana på 20 meter, där funderar jag på att säga nej faktiskt (fast det är bara har jag skriver det, i verkligheten så kommer det att bli precis så), sist jag sa nej, så vart det liksom inte de, och så har vi snart 3!

kör hårt

Comments are closed.